Hey,

N-am mai scris de mult timp și nu știu dacă mai pot face asta. N-am fost un bun narator, deși mi-a plăcut să scriu, am tot făcut-o, pentru că până la urmă o să-mi iese. Și dacă nu, măcar am încercat.

Vreau să scriu ceva personal. Ceva din ce am mai văzut, auzit, vei vedea categoriile și-ți vei da seama. Nu vreau să vorbesc despre politică, nu-mi place. Nu voi scrie periodic. Nu am un standard. Nu sunt scriitor. Nici blogger nu sunt. Deși am un blog și asta m-ar defini.

Scriu rar. Doar atunci când cred că am ceva de spus. Și când va fi, nu voi avea așteptări mari. Acest blog este în primul rând, pentru mine și apoi pentru cei care vor să-l citească. Putea fi pe privat dar n-am vrut. Nu se știe, poate ce scriu îți va stârni interesul. Poate nu.

Blogul nu este unul pe o nișă anume. Poate fi considerat unul personal. Părerile mele personale. Nu încerc să-l fac profitabil. Nu cred că așa merg lucrurile, e nevoie de timp și talent. Timp am, talent nu. Nu am vrut din acest post să reiese despre ce aș scrie, pentru că nu știu. Voi vedea pe parcurs. Știu totuși, că voi scrie, mai rar, dar voi scrie.

Tags: , ,

One Response to “Hey,”

  1. om spune:

    Acesta este un comentariu test.

Leave a Reply